Sunday, December 4, 2011

WHAT ON YOUR MIND? ~ Siapa yg akan menjadi mangsa aku kali ni?

Rasa macam nak berbincang-bincang masalah negara dgn orang la..... rasa macam nak call seseorang. Tapi sapa ya? Emm... tgh pikir.

3 comments:

iffah imani said...

our parent, adalah sahabat yang paling layak mengetahui masalah kita...

mama ju, said...

Aslkm.
Wah byk blog! Hehe kak pun ada 3, tapi mmalas nak jaga!

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Ifah - betul tu.

Mama Ju - yg satu ni just utk suka2 je, jarang update pun.. abih bloglist kat blog lagi satu tu dah tak muat, so sambung kat sini plak. HEHE..