Friday, September 23, 2011

Gambar Pernikahan Norman Hakim Dan Memey

Gambar perkahwinan Norman dan Memey???


Gambar perkahwinan Norman dan Memey???

?

?

?

?

?






Sorry.... bukan.
Memang takde pun gambo tu kat sini..

Ini bukan blog gossip...
Daripada bergossip baik you buat kuih apam dot dot tu
lagi sedap... boleh buat jualan lagik!!
Nak resepi?

Ok...Sila jengah ke sini.

APAM DOT YANG SEDAP!


2 comments:

Hidayah said...

assalammualaikum.
hehehe. saje je bg headline panasss ye?
kak, saya dh try. biarkan 4 jam kering. tp still x kembang jugak. dan melekat pd ketas minyak. =(

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Hidayah.. oh awak kt sini? :D

Blog yg ni just "main2" je.. sebab tu entry entah apa2 je kan. Just for fun. Hehe.. Kalau nk tinggal komen, nt jengah blog yg satu lg : http://sam-puansyurga.blogspot.com

Still tak menjadi ke macaroon tu? Oh maybe awak ada kesilapan masa asingkan putih telur tu kot? Terkena yg kuning sikit pun mmg tak menjadi maringue ni. Atau maybe ada kesan2 minyak pd pemukul?